PRIJZEN

KLEUR- EN INDELINGSADVIES

Vindt u het lastig om de juiste kleuren en indeling in uw woning toe te passen? Met dit advies geef ik u tips terwijl we de ruimte bekijken en bespreken we uw wensen. Er wordt gekeken welke sfeer u wilt creëren of versterken. 

€125

WAT KRIJGT U VAN SISÄLLÄ?

Een mondeling advies van 2 uur, een indeling aan de hand van een bouwtekening, een kleuradvies en een adviesrapport na afloop van het gesprek.

PERSONAL SHOPPING

Bent u op zoek naar accessoires voor in uw huis en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan bent u bij Sisällä aan het juiste adres! Tijdens een personal shopping sessie ga ik samen met u op zoek naar de juiste meubels en accessoires om van uw huis een thuis te maken.

€60 / uur

WAT KRIJGT U VAN SISÄLLÄ?

Een personal shopping sessie waarvan de duur zelf te bepalen is en een shopping list van de producten.

BEKNOPT INTERIEURADVIES

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleuren, meubels, verlichting, accessoires en de indeling? Dan is een beknopt interieuradvies misschien wel iets voor u! Met dit advies kunt u direct zelf aan de slag.

€295

WAT KRIJGT U VAN SISÄLLÄ?

Een mondeling advies aan huis over kleur, indeling, verlichting, meubels en accessoires. Van tevoren ontvangt u een vragenlijst zodat de tijd optimaal benut kan worden. Na afloop krijgt u een adviesrapport toegestuurd en kunt u zelf met het advies aan de slag.

COMPLEET INTERIEURADVIES

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een compleet interieur? Dan is een compleet interieuradvies de juiste keuze voor u. Hierbij krijgt u een compleet interieurplan wat door uzelf uitgevoerd kan worden, maar wat wij ook voor u kunnen laten uitvoeren!

€695

WAT KRIJGT U VAN SISÄLLÄ?

Bij een compleet interieuradvies krijgt u drie afspraken op locatie: een kennismakingsgesprek waarbij alle wensen worden doorgenomen, een tussentijdse presentatie met een voorlopig ontwerp en een eindpresentatie met het definitieve ontwerp. U krijgt een ingebonden presentatie bestaande uit een moodboard, kleurenplan, materialenplan, indelingsplan (plattegrond en 3D-aanzichten), shoppinglist en een verlichtingsplan.

ZAKELIJKE PROJECTEN

Bij Sisällä willen we niet alleen zorgen voor een fijn thuis, maar ook voor een fijne werkomgeving. Daarom verzorgen wij ook zakelijke interieuradviezen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

CONTACT

info@sisalla.nl

 

 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. Bij projecten op locatie hanteren wij voorrijkosten van 25 cent per kilometer. Binnen een straal van 25 kilometer vanaf Barsingerhorn komen wij gratis bij u voorrijden.